Skip to content

El meu nom és Teresa, el darrer monòleg de Catalina Riera, com a homenatge pòstum i de caire solidari

“D’alguna manera es volia acomiadar del seu públic i volia una obra que parlàs sobre el càncer” explica el director i actor, Miquel Mestre. El meu nom és Teresa, una obra escrita per Teresa Manresa va captivar Catalina Riera perquè s’hi sentia molt identificada i volia un text que reivindicàs la lluita contra el càncer. “La salut de na Cati va anar empitjorant i tot i que vam fer uns primers assajos i vam triar la música, finalment no hi vam ser a temps”.
Per petició de Riera, Mestre pren el relleu en la interpretació d’aquest monòleg que ara s’ha convertit en una lectura dramatitzada; un homenatge pòstum a l’actriu manacorina que ens va deixar fa un any. “Era una gran dama del teatre, no només a Manacor sinó a Mallorca, era una persona sense enemics perquè sempre tenia un somriure a la cara i era un encant per qualsevol director poder dirigir una criatura així” recorda Mestre.
L’espectacle, que tendrà una durada d’una hora aproximadament, es farà el pròxim dilluns 18.30h al Teatre de Manacor i cal reservar l’entrada a través de la pàgina web. Tots els beneficis seran per l’entitat Aprop, l’associació d’ajuda als malalts de càncer. Mestre explica que, més enllà de l’homenatge a Catalina Riera, estan oberts a fer la representació per altres associacions que lluiten contra el càncer.

Back To Top
Search