skip to Main Content

Manacor es prepara pels Darrers Dies

Els Darrers Dies s’acosten a Manacor i arreu del municipi es preparen novetats per gaudir d’aquests dies de disbauxa. Com ja és tradició, el carnaval començarà el Dijous Llarder, dia 4 de febrer, amb la Rueta. I continuarà el dissabte següent, dia 6 de febrer, amb la Rua. Des de la delegació de Festes expliquen que “hem introduït novetats en el programa, com la gran festa de música, imatge i llums que veurem a la plaça de Ramon Llull durant la Rua o el concert per a adolescents i joves de la Rueta”. Alhora, però, “també conservam gran part de la festa que coneixem”, explica el regidor de Festes i Participació Ciutadana, Mateu Juan.

La Rueta començarà dijous dia 4 a les cinc de l’horabaixa amb la concentració de disfresses a la plaça del Rector Rubí i la batucada. Poc després, a les 17.15 h els Pirates amb els seus jocs i les seves cançons desembarcaran a la plaça Weyler. A les 17.30 h, al carrer d’en Bosch, començarà el taller de bombolles gegants i a les 17.45 h els Cucorba començaran la seva actuació a sa Bassa. Però la Rueta no s’oblida dels més petits, que tendran un espai propi adequat per a infants de zero a sis anys a la plaça de les Verdures. Allà els Plou i Fa Sol els oferiran un espectacle adequat a les seves necessitats.

Una de les novetats de la Rueta és el concert que començarà a les 18.30 h a la plaça del Rector Rubí. “Creim que els adolescents i els joves han de tenir un lloc a la festa, per això faran acte de presència alguns dels grups musicals formats per joves manacorins”, explica el regidor de Festes. Els Galindons, els Wassaps i Sacs de Puces posaran la música final a la festa del Dijous Llarder.

Canvis a la Rua

A més d’ampliar l’espai que ocuparà la Rua cap a la plaça de Ramon Llull, “enguany canvia el recorregut que faran les fresses, que partiran a les 18.30 h de sa Bassa, passaran per la plaça de les Verdures i arribaran a l’escenari de la gran festa de la plaça de Ramon Llull”, expliquen des de la Delegació de Festes.

Allà la Gran Festa de Carnaval comptarà a partir de les 20 h amb actuacions de discjòqueis, animació, efectes musicals, audiovisuals i d’il·luminació. A més les paradetes de menjar es concentraran davall la pèrgola de la plaça. Tot i les novetats els carrers del centre continuaran animats gràcies a les actuacions musicals, que no abandonen la zona de vianants. A les 20.30 h els Swing People omplirà la plaça de les Verdures i els aficionats al ball en línia se citaran a la plaça del Rector Rubí.

Però la festa de dissabte començarà el dematí. A les 10 h el Club d’Esplai de Crist Rei oferirà un taller de disfresses al seu local i en acabar, a les 11h, tots els participants faran una cercavila pels carrers del centre.

Back To Top
Search