Skip to content

El PP proposa demanar al Consell que continuï pagant íntegrament el servei de bombers

El portaveu popular, Pedro Rosselló, recorda que l’any 2011, el govern del Consell de Mallorca, presidit per Maria Salom, anuncià una sèrie de mesures que afavorien i ajudaven els municipis a tenir major liquiditat per pagar els proveïdors i les despeses corrents. Entre aquestes mesures s’acordà que a partir de l’any 2012, el Consell de Mallorca assumiria íntegrament el cost del servei de bombers (Serpreisal). Fins aquest moment totes les corporacions locals havien de pagar l’1% del seus pressuposts per finançar aquest servei.
Tanmateix, el mes de juliol passat el Consell de Mallorca va fer pública la seva intenció d’exigir que els ajuntaments de més de 20.000 habitants tornin a pagar el cost del servei de bombers (SERPREISAL).
Rosselló considera que “aquesta mesura del nou equip de govern suposa un pas enrere en la consolidació del Consell de Mallorca com una institució que ajuda els ajuntaments”. I afegeix que “desconeixem la finalitat i el destí dels doblers que volen tornar a cobrar. Així mateix, consideram que aquesta mesura provocarà una càrrega en els pressuposts municipals ja prou ajustats per les competències pròpies i impròpies”.
Back To Top
Search