skip to Main Content

Manacor ja és Municipi Aliat del programa Ciutats Amigues de la Infància

El batle de Manacor, Miquel Oliver, signa aquest matí la carta de Municipi Aliat del programa Ciutats Amigues de la Infància d’UNICEF. L’ha acompanyat la primera tinenta de batle i regidora delegada de Serveis Socials, Amanda Fernández; el director de l’Oficina de Defensa dels Drets del Menor, Joan Marc Tur; i la coordinadora d’UNICEF a les Illes Balears, Sílvia Casanovas.

Aquesta signatura obre el camí per a fer feina conjunta amb UNICEF per obtenir el segell de Ciutat Amiga de la Infància. Programa que pretén impulsar i promoure l’aplicació de la convenció sobre els Drets dels Infants en l’àmbit local i fomentar el treball en xarxa dels diferents municipis que formen part de la iniciativa. L’objectiu és que les administracions desenvolupin i fomentin estratègies per al benestar dels nins, defensant els seus drets, fomentant la seva participació i fent de les ciutats entorns més habitables.

El període per ser una Ciutat Amiga de la Infància queda obert i, des de l’Ajuntament de Manacor, es preveu la incorporació en el termini de dos anys.

 

Back To Top
Search