skip to Main Content

El psiquiatre, Jaume Santandreu, parlarà sobre salut mental al dilluns de l’Obra del 29 de febrer

Sota el títol: “Salut mental”, el psiquiatre, Jaume Santandreu, impartirà una conferència que tindrà lloc a les vuit del vespre del proper 29 de febrer al local de l’OCB de Manacor, dintre del cicle: “Els dilluns de l’Obra”.

El doctor en psiquiatria farà una exposició del que és la psiquiatria i la psicopatologia. Comentarà també sobre algunes de les malalties mentals més importants com ara, l’ansietat o l’esquizofrènia així com la seva recuperació.

Jaume Santandreu intentarà explicar amb síntesi i bones paraules, de tal manera que l’oient, no expert en aquesta matèria, ho pugui entendre. El públic podrà identificar quan el comportament de l’individu respon a una infermetat mental o a només un estat emocional passatger que a vegades es pot confondre.

Jaume Santandreu va néixer l’any 1959 a Manacor. Va cursar els seus estudis de medicina a l’Hospital Clínic de Barcelona i els de psiquiatria a Anglaterra. Actualment és el coordinador de la Unitat de Rehabilitació de Malalties Mentals Greus de Manacor que pertany a l’Hospital de Son Espases. Aquesta Unitat està formada per un grup de psiquiatres, psicòlegs i treballadors socials que donen servei a uns 35-45 usuaris de la comarca.

Back To Top
Search