skip to Main Content

El Sant Antoni cavaller guanya el concurs de foguerons

La creativitat, la crítica, les hores de dedicació d’amics, familiars i companys per fer foguerons i figures per encendre la nit manacorina varen desplegar-se pels carrers i les barriades. Els fogueroners i les fogueroneres s’aixecaren ben prest dilluns per enllestir la llenya i les figures dels 14 foguerons que enguany han participat en el concurs.
Els elements més santantoniers de la festa manacorina tornaren a protagonitzar la gran majoria de foguerons del concurs. Però no hi faltaren les al·lusions a la crisi que provoca el canvi climàtic o al tenista Rafel Nadal. Devers les 14 h totes les figures eren a lloc i tothom esperava l’aparició del jurat.

Premis
Després de completar la volta i fer les deliberacions, el Patronat de Sant Antoni va anunciar el resultat del concurs de foguerons. El primer premi va ser pel Sant Antoni enfilat damunt un cavall blanc del Bar Ca’n Roseta. El segon premi es va concedir a la bacina del bar Es Canyar. I el tercer, al fogueró del col·lectiu Dimonió en pèl. Segueixen la classificació el fogueró del carrer de l’Aigua, la peixeteria de Ca na Pereta, i el fogueró del Club l’Esplai de Crist Rei, que també va endur-se el premi a la llenya millor col·locada. En setena posició va quedar l’infern del Bar Mallorquí, en vuitena el fogueró de la Caritat, el del carrer Jacinto Benavente, el de La Puresa, el del Mossèn Alcover, el del carrer Formentera, el del Bar Sa Volta i en 14a posició va quedar el fogueró vivent de l’Assemblea Antipatriarcal.

Fotografies: Mateu Pascual

Back To Top
Search