skip to Main Content

“El swing sense la rialla fresca no significa res”

Foto: Biel Servera Vives

Una dissenyadora de roba, un joier de joies exclusives i una perruquera. Tres ballarins de swing i un motiu per muntar una passarel·la informal i divertida que mostràs la feina que fan, i el seu art, Astrid, Quico Tent i Joana Llull als companys del club de swing de Manacor: SwingSickPeople, que organitzà amb entusiasme aquest esdeveniment.

Roba, joies i pentinats al més pur estil del swing que mostraren sis parelles, amb la roba de la dissenyadora Astrid, les joies de Quico Tent i els pentinats de Joana Llull.

La dissenyadora Astrid explica que en veure ballar swing es deixava influir pels moviments i pels enrevolts a l’hora de dissenyar les seves peces de roba, amb l’originalitat de ser reversibles. Els vestits, camaleons de la moda, tenen diferents capes: una de més esport, per dur amb esportives; i una altra per dur més amb sandàlies, més mudades.

El joier Quico Tent, que ja fa alguns anys que balla swing, captivat per la forma de dissenyar d’Astrid, ha creat unes joies “lleugeres, amb textura, amb colors frescs i dinàmics”. Unes joies que també tenen dues cares: “No sols tenen la cara visible, sinó que dedins tenen un món per descobrir, com els vestits mateixos, que et sorprenen mostrant una versió que desconeixies de la mateixa peça”. Tant les joies com els vestits, segons Tent i Astrid, volen transmetre els valors que aporta el swing: “Comunicació, germandat, companyonia, frescor, llibertat i, sobretot, alegria, perquè el swing, sense la rialla fresca no significa res”.

Finalment, Joana Llull, perruquera, explica que en el grup “s’ha creat una connexió molt especial” i es mostra “encantada de participar pentinant aquestes models estupendes perquè estiguin precioses amb els vestits que ha dissenyat Astrid”. Llull recalca que en l’associació de swing de Manacor “cadascú hi aporta desinteressadament el seu granet d’arena”.

Back To Top
Search