Skip to content

Els comerciants del carrer de Ciutat conviden tothom a passejar-hi i a assistir a la festa que dissabte horabaixa oferirà desenes d’activitats

Per quart any consecutiu els comerciants del carrer de Joan Lliteras i la plaça de Sant Jaume vestiran de gala aquesta gran artèria comercial de Manacor per celebrar un capvespre ‘De passeig al carrer de Ciutat’. Un esdeveniment que coincidirà amb l’estrena d’una mesura que pretén dinamitzar l’aparcament soterrat de la plaça de Sant Jaume. “Des d’aquest dissabte i fins dia 15 de setembre tots els que aparquin a la plaça Sant Jaume no hauran de pagar les dues primeres hores d’aparcament”, explicà el regidor i responsable dels aparcaments soterrats, Joan Sagrera.

Per a dissabte que ve, dia 11 de juny, els comerciants i l’Ajuntament de Manacor han preparat un horabaixa farcit d’activitats i de premis per als clients. A partir de les 16.30 h de l’horabaixa la música començarà a animar tot el carrer. Discjòqueis, actuacions de mims, exposicions, tapes mediterrànies i hindús, desfilades de moda, classes magistrals d’activitats físiques i tot el que normalment poden oferir els negocis del carrer Joan Lliteras i la plaça de Sant Jaume seran els ingredients de l’esdeveniment.

“És el quart any que organitzam aquesta festa, els comerciants d’aquesta zona tenim molt bona relació i creim que els manacorins responen a les activitats que els oferim, aquesta festa és una manera d’agrair al poble i als nostres clients l’estima que ens tenen”, explica Marc Karis, de la botiga Blau Reial.

“Estam ben il·lusionats i esperam que les facilitats per aparcar facin que els visitants i els possibles clients s’aturin més als nostres comerços”, ha afegit Aina Riera, de la botiga Vero Moda, que ha acudit a la presentació de la festa de dissabte.

 “Que els comerciants s’ajuntin per organitzar una jornada tan plena d’activitats com aquesta és una sort per a qualsevol respresentant públic perquè significa que tenim comerciants actius, amb idees i mobilitzats que saben com ho han de fer per diferenciar-se i atreure públic”, explicà el regidor de Comerç, Bernadí Bou.

Back To Top
Search