skip to Main Content

El “Club de Recerca de Feina” de l’IES Manacor presenta un vídeo que mostra la seva experiència

Els estudiants d’ESO, batxillerat i cicles formatius de l’IES Manacor que formaren part del “Club de Recerca de Feina” han presentat aquest vídeo que mostra la feina feta durant el mes de juliol en aquest projecte impulsat per ells mateixos amb el suport de Serveis Socials de l’Ajuntament de Manacor, de l’APIMA i de “la Caixa”.
El “Club de Recerca de Feina” va estar format per una desena de joves i estava enfocat en l’adquisició de recursos de cara a l’entrada en el món laboral. El projecte començà amb unes dinàmiques dutes a terme per Serveis Socials on s’explicà als joves com establir contacte amb el mercat laboral i l’experiència va desembocar en la realització de vídeo-currículums fets amb l’ajuda d’una productora audiovisual.
La presentació pública va fer-se a l’Espai na Camel·la a finals de juliol, on els joves explicaren el projecte i mostratren els vídeo-currículums que havien realitzat davant els seus familiars i empresaris de Manacor interessats en el projecte i en el caràcter emprenedor dels alumnes. També assistiren a l’acte el batle de Manacor, Miquel Oliver, el regidor d’Educació, Sebastià Llodrà, i la regidora d’Economia i Promoció, Amanda Fernández. Tots tres destacaren la vàlua i les capacitats dels joves i els felicitaren per la iniciativa. Des de Serveis Socials es pretén que el projecte tengui continuïtat i que es pugui ampliar a altres centres educatius de Manacor.
Ara, idò, amb aquest vídeo explicatiu els alumnes pretenen donar a conèixer a tota la ciutadania la feina feta en el “Club”.

Back To Top
Search