Skip to content

Els joves de Manacor demostren el seu talent en el Concurs de Redacció Literària per a Joves i el Concurs de Microrelats

La Institució Alcover ha acollit l’acte de lliurament de premis del XIV Concurs de Redacció Literària per a Joves i del VII Concurs de Microrelats, que impulsa l’Ajuntament de Manacor. “Es diu que Manacor és la ciutat amb més escriptors per metre quadrat, i tots els que som aquí estam contentíssims d’estar davant una nova fornada d’escriptors en potència que ben segur ajudaran a fer més gran la creació literària a Manacor”, ha explicat Magdalena Gelabert, la directora de la Institució Alcover, que presentà l’acte.

A l’acte de lliurement dels premis hi assistiren els joves guardonats, acompanyats d’amics i familiars. A més a més, l’acte també va servir per reconèixer la qualitat artística dels cartells finalistes al concurs del cartell dels Cossiers. Els alumnes premiats passaren a recollir els seus premis, que entregaren la delegada d’Educació, Catalina Riera; la delegada de Serveis Socials, Maria Bel Bauzà, i els regidors Joan Llodrà i Sebastià Llodrà. Els acompanyaren també el delegat de Comerç, Bernadí Bou, i els responsables de les biblioteques de Manacor i de l’Escola Municipal de Mallorquí, que formen part de l’organització del concurs.

Els joves escriptors passaren un a un a recollir els seus premis. En el XIV Concurs de Redacció Literària per a Joves els guanyadors de tercer i quart d’ESO han estat Pere Fons, del col·legi La Salle, que ha rebut el primer premi; Leonardo Bandiera, del col·legi La Puresa, que s’ha fet amb el segon premi, i Antònia Galmés, de l’IES Mossèn Alcover, que recollí el tercer premi.

En la categoria per a estudiants de batxillerat i mòduls professionals, el primer premi ha estat per a Lluïsa Mas, de l’IES Mossèn Alcover; el segon premi per a Tomeu Mascaró, de l’IES Manacor, i el tercer per a Margalida Estévez, de l’IES Manacor. El jurat també ha entregat el premi especial a la millor correcció gramatical i ortogràfica a Bel Miquel Cazorla, de 2n de batxillerat de l’IES Mossèn Alcover.

Pel que fa al Concurs de Microrelats, el primer premi ha estat per a Leandro Vera, de l’IES Mossèn Alcover, i el segon ha estat per a Tomeu Mascaró, de l’IES Manacor. A més a més, l’acte ha servit per entregar el premis al finalistes del Concurs de Cartells dels Cossiers. El responsable de la dansa dels Cossiers de Manacor, Sebastià Galmés, va agrair la gran participació que s’ha registrat enguany i entregà els respectius premis als finalistes Domingo Bernabé, de 4t d’ESO del col·legi Sant Francesc d’Assís, i Elisa Gomila, de 2n de batxillerat de l’IES Mossèn Alcover. Tot seguit, Francina Gómez, de 1r de batxillerat de l’IES Mossèn Alcover, recollí el primer premi pel cartell amb què els Cossiers han anunciat els seus balls aquestes festes.

Back To Top
Search