Skip to content

Els productes de la plaça de ses Verdures, els millors cuiners de Manacor i la música protagonitzaran el ‘Vermutejant’ els dissabtes

‘Vermutejant’ és el nom que han volgut donar tres cuiners manacorins a la iniciativa que, juntament amb els placers, té com a objectiu dinamitzar el mercat municipal de Manacor, la plaça de ses Verdures. “L’Ajuntament de Manacor ha recollit la seva proposta i l’ha oberta als altres restaurants del municipi amb el doble objectiu de fer acostar la gent a la plaça de ses Verdures i de potenciar la imatge de Manacor com a referent gastronòmic”, explicà la regidora d’Educació i Desenvolupament Local, Catalina Riera.

Així, aquest dissabte, dia 11 de juny, i els dos següents, dia 18 i dia 25, de les deu del matí a la una del migdia almenys tres cuiners manacorins elaboraran a les seves cuines i també davant els clients els productes de quilòmetre zero que es venen al mercat. A més dels productes de la plaça de ses Verdures i de les propostes gastronòmiques dels cuiners manacorins, el ‘Vermutejant’ oferirà música en directe. “Pot ser un bon complement i l’objectiu que tenim tots és que els veïns de Manacor tornin a Sa Plaça i que s’hi trobin una festa”, explica Cati Brunet, una de les venedores del Mercat.

“Hem de reivindicar i recuperar el mercat de la nostra ciutat, la gent hi ha de poder venir a comprar, a conversar i a aprendre els que saben els placers sobre els productes que cultiven i que venen”, afegeix el xef Tomeu Bauzà, del restaurant Sa Factoria, que comparegué a la presentació del ‘Vermutejant’ amb els companys de professió Enrique Cañete, del restaurant Somnis, i Miquel Gelabert, del restaurant Can March.

Aquest dissabte dia 11, estrenaran el ‘Vermutejant’ els cuiners de Can March, Somnis i Sa Factoria. Per tres euros i mig cadascú podrà tastar un dels plats que prepararan acompanyats amb un vermut mallorquí. Canelons cruixents amb escuma de verdures, sushi de verdures, trempó amb tonyina fresca, hummus amb costella fumada, brandada de bacallà, coca de blat xeixa amb albercocs i pollastre cuit a baixa temperatura o un carpaccio vegetal seran algunes de les propostes que tots aquells amb ganes de ‘vermutejar’ trobaran els tres dissabtes a la plaça de ses Verdures.

Back To Top
Search