skip to Main Content

Una diada plena d’activitats servirà per celebrar el Dia Mundial del Medi Ambient i per obrir al públic el nou Parc de na Molla

L’obertura al públic del nou Parc de na Molla de Manacor serà la principal novetat de la diada ambiental d’enguany. De la mateixa manera que en les passades edicions, la Diada Ambiental servirà perquè Manacor s’uneixi divendres horabaixa a la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient. Una celebració que enguany estrena el nou espai públic del Parc de na Molla i que comptarà amb tallers i activitats pels més petits, animació infantil, un berenar solidari i l’exposició dels dibuixos que han fet els escolars amb el lema “Colors i formes de la naturalesa” faran gaudir de valent a tots els entusiastes de la natura que aquest divendres celebraran el Dia Mundial del Medi Ambient a Manacor.

A més “per fomentar l’ús de la bicicleta en els trajectes urbans hem pensat iniciar la jornada amb una bicicletada familiar que partirà a les cinc de l’horabaixa de la plaça Ramon Llull i passarà per la Torre de ses Puntes, la plaça de les Perleres abans d’arribar al nou Parc de na Molla. Es tracta d’un espai públic situat entre els barris de Son Fangos i Ses Tapereres que els veïns de Manacor podran utilitzar durant el dia.

El nou parc ocupa una superfície d’uns 13.000 metres quadrats i tancarà durant la nit.  L’objectiu és que el puguin aprofitar els alumnes de l’institut i molta més gent. De fet l’espai està pensat perquè  la gent pugui caminar enmig de la vegetació. I és que els camins ocupen més de 3.800 metres quadrats de superficie.  Els “autèntics protagonistes del nou parc són els arbres, la natura i el paisatge que s’observa des d’aquest indret”, explicà el batle durant la presentació.

 

Així, a partir d’avui mateix, tothom podrà gaudir d’aquest espai que ha sabut conservar els tarongers i les figueres existents i en el qual s’han sembrat lledoners, pebreborders, acàcies, mates o baladres…”.

Back To Top
Search