skip to Main Content

Els reis d’Orient es passegen per Manacor

Tot i les dificultats de la Covid-19, els diferents nuclis del municipi van tornar a viure la tradicional cavalcada gràcies a la col·laboració entre l’Ajuntament de Manacor, les associacions de veïnats i diferents institucions i empreses locals.

Enguany, l’Ajuntament ha fet possible que els Reis d’Orient surtin i es passegin per tots els carrers del municipi. El matí del cinc de gener, el consistori va anunciar mitjançant un vídeo publicat a les xarxes socials els horaris de visita dels reis per a cada nucli que començaven a partir de les 16:00 hores a s’Illot, a les 17 a Cala Murada, a les 17:30 hores a Manacor i Porto Cristo i, finalment, a les 19:00 hores a Son Macià. D’aquesta manera, famílies de tots els nuclis van poder gaudir de la cavalcada des de casa, sortint a balcons, guaitant per finestres o sortint només al portal de ca seva per veure els tres reis mags, alguns dels quals anaven a cavall i seguits de cotxes amb música nadalenca: l’avís del seu recorregut.

Segons afirma el regidor de Festes, Artur Aguiló, per fer possible la cavalcada d’enguany “hi han col·laborat les associacions de veïnats de Ses TapareresEs SerraltFartàtix, Santa Satalina, sa Torre, s’Antigor i Centre, Son fangos, Llevant i Tramuntana” i també “les entitats ciutadanes de Porto Cristo, Junts per s’Illot i entitats de Son Macià i Cala Murada”. A part, la cavalcada va incloure la feina de la Policia Local de Manacor, la Unitat Territorial de Costes de Porto Cristo i Protecció Civil en qüestions de seguretat, de la brigada municipal amb la conducció de furgonetes amb els equips de so, de l’empresa Ok Cars amb la cessió gratuïta de descapotables per a la cavalcada de Porto Cristo i del Club Amateurs i Propietaris de Cavalls de Trot amb els cavalls que hi van participar. Sens dubte, un treball de moltes mans.

Amb tot, Aguiló es mostra agraït per la feina feta i dóna les gràcies “a tots els voluntaris que d’una manera desinteressada han volgut col·laborar per tal que nins i nines del municipi hagin pogut creure amb aquesta màgia”. D’aquesta manera s’ha pogut dur a terme un any més la programació de les festes de Nadal, uns actes que Aguiló valora de manera positiva, “tot i les modificacions que hem hagut de fer, estam molts satisfets”, conclou el regidor.


El rei Melcior visita l’Hospital de Manacor

Per altra banda i per sorpresa, el rei d’Orient Melcior s’ha acostat a l’Hospital Comarcal de Manacor-Llevant. La visita ha anat acompanyada de focs artificials i, posteriorment, el rei mag s’ha acostat a l’edifici gràcies a l’ajuda d’una grua per saludar als pacients i treballadors de l’Hospital i desitjar-los un bon any i salut.

Back To Top
Search