skip to Main Content

Endavant i Assemblea Antipatriarcal presenten ‘Dones i Crisi’

Endavant i l‘Assemblea Antipatriarcal de Manacor organitzen la presentació del llibret ‘Dones i crisi’ el dia 15 d’abril a l’Ateneu lo Tort de Manacor.

El llibret, editat per primera vegada el 2008, està emmarcat en la situació actual de crisi econòmica i pretén fer visibles i denunciar les conseqüències que té sobre les dones, ja que els efectes de les crisis són més nefastos sobre la població que parteix de condicions més desfavorables. Sis anys després de la publicació d’aquest document, la comissió de lluita feminista d’Endavant considera que cal actualitzar-lo. Encara que el document segueix sent vàlid, des de 2008 els efectes de la crisi i les retallades en els serveis bàsics han suposat i suposen una ofensiva contra les dones de les classes populars dels Països Catalans.

Així doncs, en aquest llibret les redactores prenen com a punt de partida la situació desigual d’homes i dones, les causes d’aquesta situació i la seva evolució fins arribar als nostres dies, per analitzar els efectes de la crisi en els diferents àmbits en què es manifesta l’opressió de les dones.

Back To Top
Search