skip to Main Content

Enguany, les Campanades a la Manacorina, en línia

L’Ajuntament de Manacor organitza juntament amb l’associació Tres Potes aquestes campanades que es podran seguir al canal de YouTube de l’Ajuntament a partir de les onze del vespre i seran conduïdes per Carme González Mestre i Sebastià Riera Pocoví.

Pocs dies abans d’acomiadar l’any, els nervis de les compres i la preparació dels darrers detalls copen el nostre cap amb l’objectiu de tenir ben fermat el 31 de desembre. Enguany, a part, hi he d’afegir les mesures i restriccions a dins i fora les nostres cases que, davant la greu situació sanitària de les Illes Balears, ens obliguen a posposar les ganes de festa i trobada amb amistats i familiars. Així i tot, forçam l’enginy per tal que les festes de Nadal puguin mantenir el mateix entorn d’alegria i esbarjo que les caracteritzen.

Des d’aquest punt de vista, tant l’Ajuntament de Manacor com l’associació Tres Potes han organitzat les Campanades a la Manacorina 2021 amb un programa televisiu ple d’espectacles de ball, música, teatre i altres sorpreses que donaran el punt final d’aquest 2020 tan complicat.

El programa en qüestió es podrà seguir a través del compte de You Tube de l’ Ajuntament i començarà a partir de les 23:00 hores. Els encarregats enguany de presentar les campanades seran Sebastià Riera Pocoví i Carme González Mestre que conduiran els diferents espectacles que componen el programa. Tal com ens han pogut avançar des de l’associació, els espectadors podran gaudir de l’actuació de grups musicals com Potada o de la ballarina Joana Pou. A més, també hi haurà connexions en directe a cases dels principals nuclis del municipi i la visualització d’anuncis típics de les festes de Nadal que des de l’associació han recreat per a l’ocasió, donant el to més humorístic de la vetllada. Així com expliquen des de l’associació, “la majoria de famílies quedaran a ca seva i aquesta és una manera d’entretenir la gent. Nosaltres esperam que passin gust d’aquest programa, ja que ho hem preparat amb molta il·lusió, serà un programa divertit i entretingut”.

En general, el programa segueix el fil de la programació de les festes de Nadal organitzada per l’Ajuntament de Manacor. L’ús de les xarxes socials i el format en línia ha estat importantíssim per a dur a terme els actes que la conformen, un format alternatiu que fa possible la dinamització del municipi de Manacor.

Back To Top
Search