skip to Main Content

Més de cent persones faran feina a l’Ajuntament de Manacor a través del programa SOIB Reactiva

“Les cent nou persones que a través del programa SOIB reactiva accediran a un lloc de feina durant quatre mesos a l’Ajuntament de Manacor ho faran a través de tres línies de contractació, en funció dels perfils laborals de cada grup: persones desocupades a causa de la crisi econòmica causada per la Covid-19, joves menors de 30 anys a l’atur, i persones desocupades majors de 30 anys o més i de llarga durada”. Així s’expressava la regidora Núria Hinojosa, delegada d’Urbanisme i Habitatge, a l’acte de presentació del programa SOIB Reactiva, que permetrà que 56 persones ara i 53 d’aquí a quatre mesos puguin ser contractades per l’Ajuntament de Manacor per dur a terme tasques diverses en gairebé tots els departaments de la Sala.

Hinojosa insistí que aquestes 109 persones arribaran a l’Ajuntament “per reforçar la plantilla i fer tasques de suport a les instal·lacions esportives, els jardins, les diferents infraestructures municipals, i també per impulsar diferents projectes de l’Ajuntament”.

Seguidament prengué la paraula, en nom de tots els contractats, Catalina Quetgles, graduada en Filologia Catalana i que arribarà per quatre mesos a l’Escola de Mallorquí: “Per a mi és com tornar a casa”, digué, tot referint-se al fet que ja hi havia estat alguns mesos anteriorment. “Ara hi arrib com a jove qualificada, i esper que us hi sentiu tan bé com m’hi he sentit jo”.

Llorenç Pou, director general de Model Econòmic i Ocupació, recalcà que es tracta “d’un moment agredolç, perquè si som aquí és perquè tenim una situació sociosanitària complicada, però també perquè la convocatòria per aquet programa d’enguany és de 24 milions d’euros, en conptes dels 5 que hi havia l’any passat”. En total, a Manacor, es pagarà més d’un milió d’euros per a la feina d’aquestes 109 persones els pròxims vuit mesos. Pou va destacar, a més, que “l’Ajuntament de Manacor és un dels que més s’hi ha bolcat”.

Tancà l’acte Miquel Oliver, batle de Manacor, que es mostrà emocionat en veure “noms i cares conegudes”. Oliver, a més, destacà que es tracta d’una “doble oportunitat, tant per a vosaltres, que teniu l’ocasió ara d’entrar al mercat laboral, com per a l’Ajuntament, que amb vosaltres podrà impulsar projectes i millores que tenia pendents”.

El batle desitjà que “tant de bo aquesta sigui una finestra per donar-nos l’oportunitat d’arribar al mercat laboral en unes ondicions millors”.

Back To Top
Search