Skip to content

Estrena del Requiem Sebastiani de Josep Ros a Barcelona

No solament el manacorí Antoni Parera Fons estrena a Madrid i Bacelona, també ho fa Josep Ros. Dirigits precisament per un altre compositor manacorí (i amb obra estrenada fora de les Illes), Xavier Gelabert, el Requiem Sebastiani fou interpretat per primera vegada a terres catalanes, concretament a la Capella del Col·legi Universitari Ramon Llull. Una institució vinculada també a la nostra contrada, ja que molts dels seus universitaris residents són estudiants nascuts aquí.
Dissabte 22 a les 20 hores era la cita. I ja arriben notícies de l’esplèndida acollida per part del CMU Ramon LLull, d’una capella que vessava de públic i de la interpretació acurada de l’obra de Ros. S’estrenava de tota manera una nova versió, on la part orquestral fou substituïda totalment pel piano, a càrrec de Petra Riera.
El Requiem Sebastiani va ser interpretat fa uns anys a Manacor, i recordem que Ros el va compondre en memòria del seu sogre Sebastià Rubí, un dels autors del “Joaquín”. Està previst que aquesta nova versió amb piano s’estreni dia 5 de novembre a Crist Rei, un acte progamat per l’Agrícola. Així mateix, dia 6 també s’intepretarà a Son Servera.

Back To Top
Search