Skip to content

Manacor invertirà mig milió d’euros en la millora de tres camins rurals

L’Ajuntament de Manacor invertirà uns 500.000 euros en la millora de tres camins rurals del municipi que compten amb una alta afluència de trànsit: el del Rafal Podent, el de Son Vell de Son Macià i el camí de Ca na Biela, a la zona de Porto Cristo.

Aquestes obres es podran dur a terme gràcies a les ajudes que el Consell de Mallorca atorga als ajuntaments amb l’objectiu d’arreglar camins de titularitat pública que es troben en mal estat. En el cas de Manacor s’ha optat per millorar l’estat d’alguns camins que estaven asfaltats però en mal estat i que necessitaven una renovació íntegra del ferm del camí.
Les obres que s’han de fer al camí del Rafal Podent, que uneix el Molí d’en Sopa amb l’antiga possessió i el camí dels Presos, renovaran l’asfalt dels 3,8 quilòmetres del camí, que arriba a una amplada de 5,75 metres. La inversió prevista en aquestes obres és de 235.000 euros.
En en camí de Son Vell, a Son Macià, que és el que connecta la carretera de Manacor-Felanitx amb Son Macià, una ruta que molts veïnats utilitzen com a via alternativa a la carretera principal, la inversió prevista és de 174.000 euros. El camí fa 2,5 quilòmetres de longitud i 4,5 d’ample. I finalment, en el camí de Ca na Biela, a la zona de Porto Cristo, es renovarà completament l’asfalt en un tram del camí d’1,5 quilòmetres i amb una amplada de 4,5 metres. En aquest cas es gastaran uns 70.000 euros.

Back To Top
Search