Skip to content

Et trobarem a faltar, Sebastià

Agrupació Socialista de Manacor

Sebastià Riera Fullana ens ha deixat. I ho ha fet amb la seva habitual discreció, sense estridències ni reclams. Ha partit deixant un silenci ensordidor i un buit insubstituïble a la nostra estimada Agrupació Socialista de Manacor.
Sebastià, trobarem a faltar el teu somriure i la teva veu profunda, assossegada, digna del més prestigiós locutor de ràdio nacional. Te recordarem pel teu compromís inestimable amb la llengua i el país. Deixes una empremta inesborrable per tot allà on has passat. Ho saben bé a l’Ajuntament de Manacor, al PSIB-PSOE, a la Televisió Manacor, a l’Obra Cultural Balear i a tants de llocs més! Mai t’has posat de perfil. Sempre has estat al peu del canó en la defensa dels drets lingüístics, de la cultura pròpia i de l’autogovern d’aquesta terra.

Trobarem a faltar la teva passió, Sebastià. La passió demostrada com a socialista exemplar i convençut. I és que els trenta-set anys de militància incombustible a les teves esquenes t’avalen i te defineixen com a persona progressista i d’esquerres. Te recordarem per la teva característica generositat, sempre solidari amb les persones a les que la vida ha tractat pitjor.

Te trobarem a faltar, Sebastià, perquè has estat un bon home, compromès amb les causes justes i entregat al servei públic, a la política local i al teu poble, a Manacor. Desprenies manacorinitat per tots i cada un dels porus de la teva pell i els qui hem après al teu costat procurarem continuar i enaltir el llegat que ens deixes.
Pablo Iglesias, fundador del nostre partit, va dir que “els socialistes no moren, se sembren”, i aquesta frase va germinar per donar pas a moltes collites de socialistes que, com en Sebastià, han defensat els seus valors fins al darrer alè.

Back To Top
Search