skip to Main Content

La festa de Cap d’Any de l’OCB tendrà la dona i la poesia com a protagonistes

Dimecres que ve, dia 28 de desembre, tendrà lloc al bar Xarop la festa de Cap d’Any de l’OCB Manacor. Les encarregades d’amenitzar-la seran cinc dones. “Creadores rere el mirall” és el recital poètic que oferiran Cristina Salom, M. Magdalena Gelabert, Bel Vives, Àngels Cardona i Helena Girauta. Llegiran un grapat de poemes perhom, qualcuns de propis i d’altres de les poetesses que més els han impactat en la seva vivència personal i han influït en la seva pròpia obra creadora. “Ens apropam al món de la poesia escrita per dones, en un afany de fer visible la dona com a ésser creador”, assegura una de les components del grup. Aquesta iniciativa serveix per obrir àmbits de normalització de l’activitat creativa de la dona en la societat.

L’obra estarà dividida en quatre moments per crear dinamisme i defugir de la imatge hieràtica de l’expressió poètica, i estaran acompanyats per la guitarra de Tomeu Riera.
Abans, però, el president de l’OCB Manacor, Jordi Caldentey, encetarà l’acte amb la lectura del manifest d’enguany, el qual se centrarà en la defensa de la nostra cultura, la nostra llengua, les nostres institucions, la nostra història, la nostra identitat i el nostre país. Finalment, l’acte es clourà amb el tradicional brindis nadalenc.

Back To Top
Search