Skip to content

Centenars de persones acudeixen a l’horabaixa festiu organitzat pels comerciants del carrer de Ciutat

Activitats, música, desitjos, xocolata calenta i una de les millors ofertes comercials de Manacor varen ser els ingredients de la festa ‘Ja és Nadal al carrer de Ciutat’ que va tenir lloc el capvespre del dissabte 17 de desembre.
Amb motiu de l’esdeveniment els comerciants del carrer de Joan Lliteres i els de la plaça de Sant Jaume vestiren de gala aquesta artèria comercial de Manacor. L’objectiu era donar el sus a les activitats comercials incloses en el programa de les festes de Nadal i aquest objectiu es va poder complir malgrat les amenaces de pluja.
“Sabem que són necessaris els actes com aquest per atreure gent de tota casta que tengui ganes de fer festa i de fer les compres d’aquest nadal als nostres comerços, en aquest sentit volem donar les gràcies a tots els que varen participar en la festa de dissabte”, explica el comerciant i coorganitzador de ‘Ja és Nadal al carrer de Ciutat’, Marcos Karis. En nom de l’Ajuntament la regidora de Comerç, Maria Isabel Bauzà, va “agrair l’exemple que sou els comerciants d’aquesta zona, sabeu dinamitzar els vostres comerços i sabeu implicar tot el poble en les festes i els esdeveniments que organtizau”.
Com ja s’ha estat fent durant els darrers mesos, les dues primeres hores d’aparcament al pàrquing de la plaça de Sant Jaume continuen essent gratuïtes per facilitar l’aparcament a tots els que volen aturar-se a comprar als comerços de la barriada.

Back To Top
Search