Skip to content

Les Festes de Nadal continuen per donar la benvinguda al 2017 i als Reis d’Orient

Els tallers i les activitats de Nadal, sobretot les dirigides als més petits de la casa, ompliran els carrers del municipi fins a l’arribada dels Reis d’Orient. El mercat de Nadal, els tallers de fanalets per anar a rebre Ses Majestats, tallers de postals, microteatre, concerts, contacontes, assaig de les campanades de Cap d’Any, tallers de cuina… Totes aquestes activitats s’han succeït durant els darrers dies a tot el municipi emmarcades en el programa de festes de Nadal.

Dissabte passat, dia 24 de desembre, el centre de vianants es va convertir en un immens obrador on es varen fer centenars de torrons d’ametlla, cupcakes, troncs de xocolata o broquetes de fruita i dolços. I és que els tallers de cuina de Nadal varen servir per fer els darrers dolços per al sopar del dissabte de Nadal i per al dinar de dia 25.

Però les festes continuen i el mercat de Nadal de Manacor omplirà els propers dies 29, 30 i 31 de desembre; i també dia 4 i 5 de gener, el centre de vianants de Manacor. Les paradetes de productes solidaris i artesans es desplegaran per la plaça del Rector Rubí i la plaça Weyler amb l’objectiu d’atreure encara més gent als comerços del municipi. A més, dimecres dia 28 de desembre i dijous dia 29 el trenet de Nadal transportarà la il·lusió de tots els que cerquen regals. Dia 28 farà aturades a la plaça de sa Mora, a l’avinguda del Torrent, a la plaça de Gabriel Galmés i a la rambla del Rei En Jaume. I l’endemà, dia 29, s’aturarà a la rambla del Rei En Jaume, a la via de Portugal i a l’avinguda de Baix des Cós.

Les activitats per als més petits continuaran a Porto Cristo dijous dia 28 de desembre amb els tallers Cuinadal, que es faran a la sala d’actes de l’Oficina Municipal de Porto Cristo a partir de les 11.30 h. També a Porto Cristo dissabte dia 30 de desembre hi arribaran els patges reials, ho faran a partir de les 17 h a la plaça de l’Església.

A Manacor els joves tenen una cita amb la música dissabte dia 30 a partir de les 18 h a la plaça de Ramon Llull. Renou Col·lectiu hi organitza un capvespre musical que a partir de les 20 h es transformarà en un concert d’homenatge a Ramones, System of a Down, Deep Purple, Mr. Big i ZZ top.

Aquest serà el preludi de la festa de Cap d’Any, que per segon any consecutiu omplirà la plaça Weyler de Manacor de gent disposada a donar la benvinguda al 2017 als peus del campanar de Manacor. Presentadors, concursos i premis seran l’avantsala del concert jove que a partir de la 1 h de la matinada animarà la plaça de Ramon Llull. I amb l’entrada de l’any nou tots els nuclis de població de Manacor es prepararan per rebre els tres Reis d’Orient dijous dia 5 de gener.

Back To Top
Search