Skip to content

Finalitza la setmana Alcover “amb molt bona acollida”

La celebració va concloure amb la inauguració de l’exposició Herois de Rondalles, que es podrà visitar fins al mes de juny.

Del 31 de gener al 7 de febrer es va celebrar la setmana Alcover, coincidint amb el 160è aniversari del naixement del filòleg. Per commemorar-ho, la Institució Pública Antoni Maria Alcover va organitzar tot un seguit d’actes: un acte inaugural amb una visita guiada a la seu de l’ens, la  conferència ‘La digitalització del Diccionari’ a càrrec de Pilar Perea sobre els 60 anys de la seva publicació, un acte a la pedra de la família a l’IES Mossén Alcover, una nova edició de la marató de rondalles, un taller de restauració de l’art que podem tenir a casa i la inauguració de l’exposició temporal Herois de Rondalles.
La gerent de la institució, Cristina Duran, explica que tots aquests esdeveniments varen tenir “molt bona acollida” per part del públic. Ara bé, reconeix que el que “va despertar menys interès va ser la conferència de Perea”. També alaba la organització dels actes, que tot i les adversitats -per exemple, ella no va poder dirigir la visita guiada i va ser substituïda per Magdalena Gelabert-, totes les activitats progeamades varen anar molt bé.
“La inauguració de l’exposició Herois de Rondalles ens va servir per concloure la setmana Alcover i destapar un altre entreteniment que durarà fins al mes de juny”, assegura. De fet, detalla que “es tracta d’unes il·lustracions que s’han encarregat des de la institució que revitalitzen els clàssics, els herois de les rondalles d’Alcover i que són triats a posterior, aquests personatges tenen certes virtuts com el seny, el coratge o l’enginy que ens poden acompanyar a tornar a llegir i visitar les rondalles mallorquines”.
Back To Top
Search