skip to Main Content

Flora intestinal i aliments fermentats al Dilluns de l’Obra

Dilluns dia 19 Carmen Dana Cadar i Vicente Batle oferiran la xerrada “Flora intestinal microbiota i aliments fermentats”, que versarà sobre la flora intestinal i la influència que té sobre el sistema immunitari. Aprendrem com i de quina manera podem millorar la nostra microbiota a través dels aliments fermentats i, de rebot, el nostre sistema immunològic. La presentació dels ponents anirà a càrrec de l’herbolari i enginyer tècnic agrícola, Miquel Arranz, conegut entre els manacorins com “En Miquel de ses herbes”.

Na Carmen Dana Cadar és infermera de medicina integrativa, màster en PNIE (psiconeuroimmunoendocrinologia), i té estudis de naturopatia, aromateràpia, alimentació natural, nutrició ortomolecular i moltes altres teràpies naturals.

Per la seva banda, En Vicente Batle és informàtic de professió i divulgador de microbiota i flora intestinal durant el seu temps lliure.

La conferència, emmarcada dins els Dilluns de l’Obra, tendrà lloc al bar Xarop (plaça de Ramon Llull, 18) dia 19 de març, a les 20.00 hores.

Back To Top
Search