skip to Main Content

La floristeria Sa Morera aconsegueix el primer premi en el concurs d’aparadors de Nadal d’enguany

L’Ajuntament de Manacor va convocar el passat mes de novembre un nou concurs d’aparadors “per engrescar els comerciants del municipi a fer arribar el Nadal als seus establiments i per donar alicients a tots aquells que s’esforcen en decorar els seus aparadors baldament no hi hagi premis”, explica la regidora de Comerç, Maria Isabel Bauzà.

El termini d’inscripció en el concurs va acabar el passat dilluns dia 5 de desembre amb sis establiments participants: la floristeria Sa Morera, Maria del Mar Fotografia Essencial, Art Manacor, cereria Sa Bresca, perruqueria Maria i la farmàcia Agustí Pérez. El jurat format per representants de la Federació de la Petita i Mitjana Empresa de Mallorca (Pimem) i representants municipals es va reunir divendres passat, dia 16 de desembre i va visitar tots els establiments participants.

Després de la visita i de puntuar cada aparador de Nadal el jurat va concedir el primer premi a la floristeria Sa Morera, el segon premi a Maria del Mar Fotografia Essencial i el tercer a Art Manacor. “Encara que el jurat ja hagi fet el seu veredicte, tothom que vulgui pot participar des del seu compte de Facebook en el premi del públic que preveu aquest concurs”, explica Maria Isabel Bauzà.

I és que fins el proper 5 de gener tothom que ho desitgi pot votar el seu aparador favorit. El mecanisme és ben senzill: basta accedir al Facebook de l’Ajuntament de Manacor (@ajmanacor), cercar les fotos del concurs d’aparadors i clicar “m’agrada” a la foto que cadascú consideri que hauria de guanyar.

img_5694

img_5695

 

 

Back To Top
Search