skip to Main Content

La floristeria Sa Morera, la cereria Sa Bresca i la floristeria Fullana guanyen el concurs de mostradors

El tercer concurs d’aparadors de Nadal de Manacor ha batut rècords de participació, trenta-sis botigues del municipi hi han pres part i des de l’Ajuntament els agraeixen l’esforç que han fet aquestes festes per fer lluir els seus negocis. El jurat del concurs, després de visitar els trenta-sis aparadors que han participant en el concurs d’enguany, vaa decidir concedir el primer premi del concurs a la floristeria Sa Morera, que rebrà un premi de 300 euros. El segon premi del concurs, dotat amb 200 euros, ha recaigut al mostrador de la cereria Sa Bresca i el tercer premi, dotat amb 100 euros, ha anat a parar al mostrador de la floristeria Fullana.
La floristeria Fullana, a més, ha obtingut el premi per votació popular, també dotat amb 100 euros. Les fotografies de tots els mostradors que han participat al concurs es poden veure al compte oficial de facebook de l’Ajuntament de Manacor. El premi per votació popular l’han concedit els usuaris d’aquesta xarxa social, que amb els seus “m’agrada” i “m’encanta”, podien votar el mostrador o mostradors que més els agradàs. El termini de votacions va acabar dia 18 de desembre, a les 13 h i la floristeria Fullana va obtenir 519 “m’agrada” i “m’encanta”.
Els mostradors guanyadors es podran visitar fins dia sis de gener. Els 36 participants són aquests: Presents xtu, Fil i botons, Amer can Garanya, Maria del Mar Vanrell fotografia, Comercial Balear, Floristeria Sa Morera, Royal baby, Esprit, Intersport Elite, Urban Plus Men, Urban Kids, Urban Plus Woman, Calabruix, S’Altra senalla, Mon petit Paris, Muebles Ducal, La Lola, Bricosegur, Gsus estilista, Condecoro, Floristeria Fullana, Agora, Fundació Deixalles, Depekes todo para el bebé, Cereria sa Bresca, Novedades Fay, Zethna, Orowest-center, Perruqueria Piules, Mans, Urban Only Manacor, Xip informàtic, Denins, Floristeria Avinguda, Chelo López i Art Manacor.

Back To Top
Search