skip to Main Content

Gel “contra la il·lusió dels infants” i festes a les fosques a Porto Cristo, punts coents del darrer ple

“Per fomentar el comerç no ens hem de carregar la il·lusió dels infants”, afirmà l’exbatlessa Catalina Riera en referir-se als criteris triats perquè les famílies puguin obtenir tiquets per entrar a la pista de gel que s’instal·larà a Manacor aquestes festes. Riera qüestionava que hi havia altres indrets on hi havia gent que anava a cercar menjar que haurien pogut servir també per a l’obtenció d’aquests tiquets”. La delegada de Comerç, Maria Antònia Truyols replicà que la iniciativa s’havia tirat endavant per fomentar el comerç, i que amb compres de quinze euros ja s’obtenien cupons.

Lllista d’espera a serveis socials
Per part seva, Maria Bel Bauzà, del PP i exdelegada de Serveis Socials demanava per les accions que s’havien duit a terme “per reduir la llista d’espera al servei d’ajuda a domicili”, mentre recordava que una persona pròxima a ella feia un any i mig que esperava, sense resposta de l’Ajuntament. La delegada Carme Gomila replicava: “I què va fer vostè durant quatre anys per millorar-la, alhora que li qüestionava la manca de pressupost que havia deixat Bauçà per cobrir les baixes mèdiques de treballadores familiars”. Gomila a més, afegí que “d’aquest any i mig d’espera n’hi ha un que li correspon a vostè, i vaja departament que ens ha deixat. Em sap molt de creu pels seus familiars i per la resta de persones que esperen, però no faci populisme, senyora Bauzà, o vol que rebi un tracte de favor?”. Bauzà s’indignà tot reclamant una rectificació, argüint que no havia demanat tal cosa, ella.

Festes a les fosques
Antònia Llodrà, d’AIPC, es lamentà que “en sis mesos han aconseguit que haguem tornat vint-i-cinc anys enrere”, mentre recordava que “el delegat de Zona Costanera s’ha oblidat del Port a l’hora de posar els llums de Nadal” i recordava que “hi ha moltes maneres de convocar la gent. Si el president de l’associació de comerciants no contesta, hi ha moltes maneres de trobar-loel Port és petit i sempre ens podeu telefonar a nosaltres, que no ens menjam ningú”. El delegat Sebastià Nadal entonà el “mea culpa” i reconegué que “he donat per fet que se’n cuidaria Comerç, i no he supervisat que hi hagués un resultat”. Tanmateix, Nadal apuntà que, la brigada “m’ha dit que no se n’han duit res cap a Manacor, i a més, no podem connectar a fanals com es feia altres anys. La normativa ho impedeix. I no incomplirem la normativa”.

Back To Top
Search