skip to Main Content

El geògraf Joan Caldentey reflexionarà sobre les sequeres en el pròxim Dilluns de l’Obra

Convidat per l’OCB Manacor i a través de la conferència “Les sequeres, un risc geogràfic?”, el geògraf Joan Caldentey abordarà la temàtica de les sequeres, n’analitzarà les causes i farà una descripció de les conseqüències que tenen per a la nostra illa. La xerrada es durà a terme, si no hi ha res de nou, el pròxim 23 de gener, a les 20.00 h, a la seu de l’entitat (carrer de Jaume II, 15 B) i dins el marc dels Dilluns de l’Obra.

El conferenciant reflexionarà sobre el concepte de sequera i de com les sequeres han afectat l’illa de Mallorca i el municipi de Manacor, durant la segona meitat del segle XX.
En Joan Caldentey Brunet va néixer a Manacor i actualment exerceix de professor d’ensenyament secundari a l’IES Mossèn Alcover. És llicenciat en geografia i doctorat en aquesta matèria. Especialista en climatologia, recentment ha llegit la tesi sobre les sequeres com a risc geogràfic. Ha publicat articles en diverses revistes especialitzades que l’han convertit en un geògraf de referència en aquesta temàtica.

Back To Top
Search