Skip to content

Bob Sands & The Glissando Bigband al Teatre de Manacor

El proper diumenge dia 13 el Teatre de Manacor rebrà el reconegut director Bob Sands i la Glissando Bigband en un concert en què el bon jazz serà el protagonista.

Sands és saxofonista, flautista i director de big band, i actua regularment amb el seu trio, el quartet i amb la Bob Sands Big Band, a més de ser professor d’harmonia de jazz i director de Big Band al Conservatori de Sant Sebastià.

Ha tocat amb alguns dels músics més representatius del jazz estatal com Perico Sambeat, Jorge Pardo, Chano Domínguez, Pedro Iturralde, Chris Kase, i ha participat en gravacions i gires d’artistes com Joaquín Sabina, Miquel Ríos, Ana Belén i Joan Manel Serrat entre d’altres.

El repertori de la Glissando està basat fonamentalment en el swing, sense deixar de banda altres estils, sempre dins el jazz. Dins el repertori podem trobar temes clàssics de Count Basie, Duke Ellington, Thad Jones o la Buddy Rich Big Band.

El repertori de la temporada 2015 ha estat basat en la figura de Duke Ellington, pianista, director d’orquestra i un dels millors compositors del segle XX, que va formar i mantenir durant dècades una de les big band més influent de tota la història. De totes maneres, la Glissando Big Band interpreta diversos repertoris que inclouen diferents èpoques i estils, com n’és mostra la proposta actual.

Serà diumenge dia 13 a les 19.30h al Teatre de Manacor, o dissabte dia 12 a les 22h. al Festival de Jazz d’Alcúdia.

Back To Top
Search