skip to Main Content

Gran acceptació per la nova aposta informativa del Cent per Cent

Ahir al matí es va obrir al públic en general l’edició digital del Cent per Cent, amb molta expectació que aviat es va convertir en una bona acollida que va quedar reflectida a través de les xarxes socials, tan per Twitter, com per Facebook, que es va traduir en un augment important en el nombre de seguidors. Per posar un exemple, en el dia d’ahir, el nombre de seguidors del Twitter va agumentar un 93% i el Facebook va aconseguir més de 100 “m’agrada” en un sol dia.
Juntament de rebre nombroses felicitacions per part dels internautes sota el hastag #CentperCentNou, com la de Cristina Ros, directora de l’ARA Balears, Mercè Pinya, periodista de l’ARA, Joan Llodrà, delegat d’Urbanisme o Catalina Riera, líder del PI de Manacor.

A més, al llarg del dia d’ahir la pàgina web va rebre unes 5.000 visites, fet que remarca que la gent demanava  una veu diferent i en la nostra llengua. L’entrada més visitada va ser  “Dos joves manacorins cerquen recursos per participar en un raid solidari al Marroc”, juntament amb les salutacions de Miquel Ensenyat, Andreu Manresa, Francina Armengol i Miquel Oliver, que varen tenir un impacte important a les xarxes.
També l’estrena del nou digital manacorí va ser notícia a diversos diaris com el Diario de Mallorca, l’ARA Balears o el Diari de Balears.

Back To Top
Search