skip to Main Content

Guillem Cànovas, Lliro, es presentarà per ser batle

Contravenint el nostre estil periodístic publicam aquesta setmana una exclusiva que ens han comanat de manera repetida que no facem pública. Tanmateix, la transcendència del fet és tan grossa que la nostra responsabilitat i el nostre deure informatiu ens han impedit de mantenir més en secret. Guillem Cànovas, Lliro, serà candidat a la batlia de Manacor a les pròximes eleccions.

Cànovas ha meditat llargament la decisió i finalment decideix presentar-se amb un partit propi: Lliro Style.

La presentació oficial de la candidatura tendrà lloc el pròxim dia 25 de desembre, dia de Nadal, aprofitant l’acte multitudinari de les Nadales de Ca’n Lliro que tornen després del parèntesi pandèmic. “Ara que volen llevar la segona festa, nosaltres mirarem de donar-li més valor animant la gent a sortir el dia de Nadal”.

Les portes del local s’obriran a partir de les 19h i s’espera una participació nombrosa i animada.
Així els guanyadors del mític concurs s’enduran un sopar a Ca’n Lliro i una camiseta per a cada un dels membres del grup (sempre que no siguin més de cinc, recordem que som a Ca’n Lliro).

“Cream el partit per resoldre els problemes d’aquest puta poble”, ha declarat a Cent per Cent, el futur candidat. És per això que, a banda del sopar i de les camisetes, Lliro oferirà també als guanyadors una regidoria al nou ajuntament: “Podran ser regidors de Cultura o del Port, però Urbanisme no els ho donarem, tanmateix”, ha dit l’històric propietari del bar manacorí.

També, com sempre, cal recordar el caràcter corrupte del jurat, que es deixarà comprar pels participants sempre que el suborn sigui sucós i llépol.
A més, els assistents, que s’espera que siguin massius, tendran un pin de record, amb un escut de Manacor que inclourà la imatge d’una botella de cassalla, i si tenen gana, també podran demanar una panada. “En comanarem més de dues-centes, per si un cas”, ha dit Guillem Cànovas.

El casiner manacorí veu que la gent del poble necessita gresca, i per això diu que “si em voten, instauraré les Nadales com a festa del poble”. Lliro feia aquestes declaracions el mateix dia que la Unesco proposava la declaració de les Nadales de Ca’n Lliro com a Patrimoni Material de la Humanitat. “Ens enorgulleix”, diu Guillem Cànovas.

Els presentadors de la vetlada seran els actors Joan Toni Sunyer, Salvador Miralles i Sebastià Adrover, Roca.
Ca’n Lliro també agraeix la tasca dels col·laboradors Sebastià Riera Pocoví, Sion Parera i Maties Adrover. Una mostra més de la capacitat de corrupció del jurat és precisament que Sion Parera, membre de l’estaf organitzador, ha guanyat ja dues vegades les Nadales, amb el seu grup One Fifty Five.

Back To Top
Search