skip to Main Content

“Hem descobert la terrassa de ca nostra”

Tenen una filla de 13 anys que cursa 2n d’ESO a l’IES Mossèn Alcover i una de 10 que va al Molí d’en Xema. Clàudia i Berta, els diuen. Son pare, Andreu Servera, comenta que tant ell com la seva dona “feim feina a l’Hospital de Manacor. De totes maneres, jo he pogut ser a ca nostra una setmana sí una setmana no”, alhora que reconeixia que “les nines ja tenen una edat per poder estar a cas nostra totes soles”.

Servera està content de “com els han donat la tasca al Mossèn. Els han donat feina, però d’una manera molt gradual, a més de les classes virtuals. He trobat que estava molt ben organitzat. I no m’hi he hagut de ficar gaire, perquè na Clàudia és molt autònoma amb les coses de l’escola. S’aixeca devers les vuit i fan classes fins devers la una i entrega les feines”. “Al Molí d’en Xema ha estat diferent”, diu. “Els pares hi hem hagut d’estar més damunt, i en alguns casos hem arribat a fer la feina a mitges. A ca nostra també hem tengut la sort de tenir internet i els dispositiu”.

Segons Andreu, “al Molí d’en Xema ens han enviat tasques que, a parer meu, potser eren una mica massa elevades pel nivell dels infants, era bastant complicadet fer-ho tot sol. Els pares sí o sí han hagut d’estar amb la feina”.

Amb el confinament, “l’horari d’anar a dormir ha estat diferent, i també l’horari de despertar-se. Però també hem descobert la terrassa de ca nostra i espais de la finca on vivim que no coneixíem”.

Back To Top
Search