skip to Main Content

“Hi hauria d’haver més flexibilitat horària”

[pullquote] Alfonso Rueda és productor ecològic i fa quatre mesos que posa parada a l’espai exterior de la plaça de les Verdures
[/pullquote]“La plaça funciona molt malament”. Qui parla amb aquesta contundència és Alfonso Rueda, un dels responsables de La Huerta de Pili, productora ecològica de productes d’hortalissa que fa un any que funciona. La Huerta de Pili es posa a la part exterior de la plaça els dissabtes i Rueda reconeix que “ens hi posam perquè tenim la finca aquí, i perquè feim ecològic, però a Manacor venem menys que a altres bandes”.

S’han plantejat d’agafar un trast a l’interior de la plaça, “però primer m’agradaria que hi poguéssim anar alguns dies a la setmana per veure com ens va i després si de cas consolidar-hi l’estada tota la setmana”. Per Rueda “és important comptar amb un lloc per poder estar tota la setmana i no haver d’anar d’aquí cap allà”, però alhora reconeix que “en un lloc fix al principi costa consolidar la clientela”. Entre els grans inconvenients del funcionament de la plaça hi ha, per a Alfonso Rueda el de la “manca de flexibilitat horària, sense poder obrir els horabaixes perds molt de joc, i per això el mercat no funciona”.

Quant a les possibles activitats de dinamització de la plaça, Rueda diu que “veig positiva qualsevol activitat, però si no canvien la limitació horària serà molt difícil que s’hi consolidi”.

Pel que fa a la infraestructura del mercat, diu, “no es tracta que sigui gran o petit, sinó que “estigui adaptat a les necessitats d’avui i que s’hi sentin còmodes tant els venedors com els clients”

Back To Top
Search