skip to Main Content

L’Ajuntament de Manacor cerca 25 joves titulats per anar-hi set mesos a fer feina

Fons europeus que serveixen per introduir joves al mercat laboral i alhora donen una mà qualificada a la tasca municipal

L’Ajuntament de Manacor seleccionarà properament a través del Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB) vint-i-cinc joves titulats que no estudien ni treballen i que estiguin inscrits com a demandants d’ocupació i en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil. Els joves interessats poden inscriure’s a aquesta oferta de feina fins el proper divendres dia 24 de novembre. La selecció de candidats es farà entre finals de novembre i el mes de desembre de 2017, a partir de llavors els joves que s’incorporaran a l’Ajuntament podran aportar tota la seva il·lusió i les seves idees a la feina i també podran aprofitar el coneixement i l’experiència que tenen els treballadors d’aquesta casa.
L’Ajuntament de Manacor cerca graduats en Llengua i Literatura Catalanes, Arqueologia, Història, Magisteri, Ciències Ambientals, Biologia, Psicologia, Teràpia Ocupacional, Història de l’Art, Informació i Documentació, CAFE, Dret, Ciències Polítiques, Economia, Ciències del Treball i Tècnics Superiors en Administració i Finances, Integració Social, Animació Sociocultural, Adminis-tració de Sistemes Informàtics en Xarxa i Màrqueting i Publicitat.
Els vint-i-cinc joves que siguin seleccionats començaran la feina dins enguany, i els seus contractes tendran una durada de set mesos. Aquests programes, als quals s’ha acollit l’Ajuntament de Manacor per poder incorporar nous treballadors a les diferents àrees, es financen amb fons europeus i no suposaran cap despesa a l’Ajuntament.
Els vint-i-cinc joves que s’han d’incorporar com a treballadors de l’Ajuntament de Manacor seran titulats universitaris o tècnics superiors de formació professional. Tots hauran acabat els seus estudis i gaudiran d’un contracte de treball. Per això durant set mesos s’integraran en diferents departaments i institucions municipals.

Back To Top
Search