Skip to content

Històric: enguany ballarà una dona amb els dimonis

Serà només en el primer ball, dia 10 de gener, a la plaça de Ramon Llull. Enguany, però, i per primera vegada a la història, una dona ballarà amb la colla de dimonis per Sant Antoni a Manacor.

La notícia s’acaba de fer pública fa escassos minuts a través d’un comunicat conjunt signat per Ajuntament de Manacor, Patronat de Sant Antoni i Assemblea Antipatriarcal.

No ha transcendit encara qui serà la primera dona que ballarà amb els dimonis i tampoc quin dels dos dimonions li cedirà el lloc momentàniament.

COMUNICAT DEL PATRONAT DE SANT ANTONI, L’ASSEMBLEA ANTIPATRIARCAL DE MANACOR I L’AJUNTAMENT DE MANACOR EN RELACIÓ A LA INCORPORACIÓ DE LES DONES A LES FESTES DE SANT ANTONI 2023

Ens plau comunicar-vos conjuntament que aquest 2023, per primera vegada, ballarà una dona amb la colla de dimonis el dia del primer ball, que tendrà lloc dia 10 de gener.

La festa no podia restar més anys d’esquena a la igualtat. Sabem que això no garanteix la plena igualtat, però consideram que és una gran passa que inicia el canvi cap a la plena inclusió de la dona i la democratització de la festa que tots volem.

Us convidam a viure aquest canvi amb el màxim de naturalitat i respecte cap a la dona i la festa, tal com ja ha passat amb la resta de danses de Manacor.

Visca Sant Antoni!

Back To Top
Search