Skip to content

Inaugurada la nova seu de Vila de Paz, el gabinet de psicologia dirigit per Sandra Pérez

Aquesta setmana passada ha estat inaugurada la nova seu del gabinet de psicologia Vila de Paz, dirigit per Sandra Pérez. En presència de tot l’equip del gabinet, situat al passeig del Ferrocarril, i també d’amics i familiars, la directora va llegir un emotiu discurs en què primer de tot va explicar l’origen del nom del gabinet, que neix dels llinatges de les seves dues padrines. La padrina paterna era Villariño, d’aquí el Vila, i la materna, De Paz. Va ser aquí que Pérez va voler agrair tot el suport i tot l’amor de la seva família, sobretot a sa mare, que l’acompanyà fins a Mallorca fa 26 anys, on arribà per fer feina a l’Hospital de Manacor des de Galícia. Tant el seu fill, com el seu home, Guillem Mateos, que és també l’arquitecte que ha ideat i liderat la construcció del nou local, reberen també les paraules d’una emocionada Sandra Pérez. I evidentment tot l’equip que l’acompanya en el dia a dia de la feina.

Per referir-se a l’essència del gabinet, Pérez se centrà en el logo, “el trisquel celta, que representa l’evolució i el creixemet, l’equilibri entre cos, ment i esperit”.

“Els espirals”, continuava, “representen l’aire, l’aigua i la terra, els elements terrenals, mentre que el cercle exterior representa el foc que travessa i és part dels altres tres”.

Aquest espai, acabà dient, “ha volgut tenir present cadascun d’aquests elements alhora que tracta de crear un espai familiar, per això la sala de la xemeneia és la sala de les famílies, i el foc havia de ser un element de calor de la família. Per això necessitava un arbre en el pati que donàs fruit i representàs l’arbre familiar i tengués l’aire com a protagonista mirant el cel infinit”. I acabava: “Per això la sala verda necessitava tenir una font on corregués l’aigua, i la sala de ioga du un bosc verd gallec, amb la cascada de l’aigua com a protagonista, una aigua cristal·lina que representa la puresa del nostre naixement i amor”.

Back To Top
Search