Skip to content

Iniciades les obres de reparació del dipòsit d’aigua, que han de contribuir a millorar el subministrament

La SAM, l’empresa pública que s’encarrega de fer arribar aigua als veïns de Manacor, ha començat les obres de rehabilitació del dipòsit d’aigua “per poder millorar substancialment el servei i fer que les baixades de pressió o els talls esporàdics en el subministrament afectin molt menys els ciutadans i els empresaris”, ha explicat la regidora presidenta de la SAM, Maria Antònia Sansó.

Segons els informes dels tècnics, l’estructura del dipòsit necessita reparacions consistents en una neteja i el sanejament de les parts deteriorades de formigó, per reposar després el material perdut i aplicar finalment una capa de pintura de protecció. El cost total d’aquesta obra serà d’uns 50.000 euros i segons el gerent de la SAM, Francesc Grimalt, “en estar arreglat el dipòsit serà més eficient perquè es podrà tornar a omplir de tot i així es millorarà el servei”. A més, una vegada acabada l’obra en el dipòsit elevat es continuaran modernitzant tots els elements del recinte: els dipòsits baixos, les casetes que serveixen de magatzem, el sistema elèctric i el tancament.

Detecció de fuites
Per altra banda, la SAM continua els treballs per detectar i reparar les fuites a la xarxa de la ciutat. El proper dimarts, dia 4 d’octubre, els treballs afectaran el sector del molí d’en Polit. Es tracta de la zona delimitada pel carrer d’Álvaro de Bazán, la via de Palma, el carrer de Tarragona i el passeig Ferrocarril.

Back To Top
Search