skip to Main Content

Ja sonen les primeres cançons de Sant Antoni

El Patronat de Sant Antoni, amb presència i participació de les primeres autoritats del municipi va presentar ahir el programa de festes. Enguany el Patronat ha volgut reconèixer i homenatjar Joana Perelló, de Can Devè, traspassada recentment, i que va ser la capdavantera durant els darrers tretze anys de l’elaboració de les flors que ornamenten el carro de la Colcada. Ella, juntament amb filles i nétes, elaborava totes les flors i es cuidava especialment de col·locar les vermelles que coronaven la creu del carro. Nena Llull, una de les nétes, va ser l’encarregada de llegir-ne una emotiva semblança. I Antoni Gomila, president del Patronat, lliurà la insígnia del Patronat i una placa commemorativa a les seves filles, Catalina i Margalida Nadal.

Durant l’acte tant el president del Patronat com la mateixa batlessa, Catalina Riera, feren especial menció de la campanya que impulsa enguany el Patronat sota el lema “Ves clar”, una al·lusió ben transparent a la conveniència de beure amb mesura per poder viure la festa amb tota la seva intensitat.

La vetlada es tancà amb la participació dels sonadors, acollida amb entusiasme serè per part dels assistents, que se n’anaren amb un programa davall el braç.

Back To Top
Search