Skip to content

Joan Sitges renuncia a la gerència de la Institució Pública Antoni Maria Alcover

Cinc mesos ha durat la història. Joan Sitges assumia el mes de febrer passat la gerència de la Institució Pública Antoni Maria Alcover, que havia restat desocupada després de la renúncia de Bàrbara Sagrera. Ara ha estat el periodista manacorí el qui ha decidit passar el relleu a qualcú altre. De fet, la idea de Sitges és tornar al món periodístic i la seva renúncia és fruit d’una decisió estrictament personal. No han transcendit els motius que poden haver fet precipitar la decisió de l’excap de premsa de l’Ajuntament.

Joan Sitges Febrer va ser nomenat gerent de la Institució Pública Antoni Maria Alcover el passat
mes de febrer. En una nota enviada als mitjans de comunicació, l’Ajuntament de Manacor “agraeix a Joan Sitges la tasca feta com a gerent de la Institució Pública Antoni Maria Alcover”.

La Institució Pública Antoni Maria Alcover va néixer el 1999 i des de l’any 2010 té la seu al carrer Pare Andreu Fernández número 12 de Manacor. Han dirigit la Institució Magdalena Gelabert (2004-2017), Bàrbara Sagrera (2017-2020) i Joan Sitges (2021).

La comesa de la Institució és divulgar la vida i l’obra d’Alcover, mantenir viu el seu llegat i donar a conèixer la seva ingent tasca. Així mateix, forma part d’aquest objectiu donar suport a la investigació i a la recerca sobre qualsevol dels punts d’interès que pot suscitar la figura d’Alcover, així com també l’organització d’activitats culturals que ajudin a promoure i difondre la llengua i la cultura catalanes.

Back To Top
Search