skip to Main Content

Joan Sitges serà el nou gerent de la Institució Pública Antoni Maria Alcover

Joan Sitges Febrer (Manacor, 1983) serà nomenat nou gerent de la Institució Pública Antoni Maria Alcover. Llicenciat en Història de l’Art i en Periodisme, ha exercit com a periodista en diversos mitjans de premsa escrita, ràdio i gabinets de premsa. Així mateix, també ha desenvolupat la tasca de gestor cultural a Sa Xerxa de Teatre Infantil i Juvenil de les Illes Balears.

Joan Sitges va ser també cap de premsa a l’Ajuntament durant els mandats de Pedro Rosselló i Catalina Riera.

El periodista manacorí agafa el relleu de l’anterior directora, Bàrbara Sagrera, amb el repte de continuar obrint la Institució a la societat i impulsar-la com a lloc de creació i coneixement amb l’objectiu de fer gran el llegat de Mossèn Antoni M. Alcover, arreu de Manacor i de totes les terres de parla catalana.

La Institució Pública Antoni Maria Alcover va néixer el 1999 i des de l’any 2010 té la seu al carrer del Pare Andreu Fernández número 12 de Manacor. Han dirigit la Institució Magdalena Gelabert (2004-2017) i Bàrbara Sagrera (2017-2020), que va renunciar al càrrec l’estiu passat per retornar a la docència. Fins ara no s’ha trobat un substitut. Entre les tasques de la Institució hi ha l’organització dels premis Ciutat de Manacor de literatura. Cal recordar també que no fa gaire que l’equip de govern va canviar el reglament per accedir a la gerència de la Institució, de manera que ara ja no és necessari que la persona encarregada sigui docent.

Back To Top
Search