Skip to content

La Banda de Música i els pregó dels més joves de la Comissió de Festes donen el sus a deu dies de celebració a Son Macià

La plaça de Son Macià va acollir ahir els centenars de veïns que varen ser testimonis de l’inici de les Festes d’agost. La Banda de Música de Manacor, dirigida aquesta vegada per Antònia Bassa, va començar a interpretar a les deu del vespre un repertori que combinà grans peces clàssiques amb les versions d’alguns grans èxits del pop i del rock. El públic que omplia la plaça va regalar grans aplaudiments al músics, un públic entre el qual s’hi comptà el batle de Manacor, Pedro Rosselló; el delegat de Son Macià, Miquel Perelló i els representants de tots els partits politics manacorins. Tots esperaren pacients el pregó de festes, que començà devers les onze del vespre.

Els set joves que enguany s’han integrat en la Comissió de Festes de Son Macià han estat els encarregats de fer el discurs inaugural de les festes. “No tenim vida per contar, no. Però tenim un gran futur per transmetre, aquesta il·lusio, aquestes ganes, però sobretot aquest amor rebut durant els pocs anys que duim de vida és el que volem transmetre”, explicà na Maria, una de les pregoneres d’enguany. “Noltros no tenim cap passat per contar, però amb molta sort, tenim un gran futur per seguir mostrant que la flama d’aquest poble no se pot apagar mai”, seguí na Joana.

“La base que tenim la tenim gràcies a les passades generacions, a la gent major del poble: sou els nostres herois i volem donar les gràcies als padrins i padrines de totes les cases i famílies de Son Macià”, seguiren els pregoners. “Molts pensàven que això de fer el pregó no funcionaria però noltros tenim un esperit, que és l’esperit macianer: aquestes ganes, aquest poder, l’alegria, l’actitud, l’ànsia, el desig i, sobretot, el gust i l’honor de poder dir: som macianer de naixement i de sentiment i farem allò que sigui millor pel poble”, exclamaren emocionats el pregoners de les Festes de Son Macià. I és que enguany que falten tres anys pel centenari del poble els joves varen assegurar que “tenim un gran passat i un gran futur per endavant, hem de saber expressar el que som a les properes generacions per fer que l’alegria que té aquest poble perduri. Ho farem perquè tots noltros som herois”, varen concloure els pregoners.

En acabar el pregó molts veïnats del poble varen voler saludar els joves que enguany l’han pronunciat i gaudir de l’estoneta d’ambient que amb música, algun tast de menjar i beguda va amenitzar la plaça del poble fins ben entrada la matinada.

Back To Top
Search