skip to Main Content

“La comunicació no havia fallat mai, però amb el confinament encara ha augmentat més”

Mònica Cardona és la mare de na Maria, una alumna de quart d’ESO, de quinze anys, al centre concertat de Sant Francesc. Mònica comenta que “a l’escola els varen adaptar l’horari, amb classes virtuals de mitges hores, distribuïdes de nou a una i coincidint amb l’horari anterior al confinament”. A més, diu Mònica Cardona, “sabien que darrere la pantalla hi havia el professor per demanar-los qualsevol dubte”.

Tenen la sort, els pares de na Maria, que ella ja és molt autònoma “i que ha estat al peu del canó e nou a una cada dia, tot i que estava preocupada per com podria encarar l’any que ve primer de batxillerat”. Han estat tots tres a un espai diferent amb els seus ordinadors per fer les seves feines. Explica també Mònica Cardona que “hem empatitzat amb la nostra filla perquè el confinament li ha fet perdre coses importants, com un viatge de final de curs, la mostra de teatre escolar, o poder-se acomiadar de companys i professors, perquè l’any que ve haurà de canviar de centre”.

Pel que fa a la convivència, Mònica conta que “ha estat altament positiva, tot i estar confinats gairebé dos mesos i sabent que na Maria era adolescent i filla única. Nosaltres havíem quedat en un segon pla i els amics ja ens eren davant. Però ara hem recuperat protagonisme”. Cardona reconeix que “hi ha hagut algun moment de desànim i malhumor, però han estat els mínims”. A ca nostra, diu, “la comunicació no havia fallat mai, però en aquest temps de confinament ha augmentat”.

Back To Top
Search