skip to Main Content

Maria Antònia Sansó denuncia el mal estat de la platja de s’Illot després dels dos mesos de confinament

La líder popular explica que “hi ha habitants de s’Illot que estan molt disgustats per l’estat de la platja”.

“Ja no ho dic tant pel turisme com pels mateixos residents que hem estat confinats dos mesos i ara hauríem anat a fer una volta per la platja”. Maria Antònia Sansó, líder del PP manacorí, ha escrit aquesta setmana al seu compte de Facebook per queixar-se “del mal estat de la platja de s’Illot, amb ferros i grava”. Sansó accepta que a final de gener “hi va haver la tempesta Glòria però ja en aquell moment ens reunírem amb l’equip de govern quan vàrem tenir la notícia que el govern central no es volia encarregar de res”. I afegeix: “Nosaltres el que volem és que ho pagui costes, tant els passejos com la part de platges que els pertoqui”. Després vengué l’abril i tota la crisi pel coronavirus. “La neteja i el moviment d’arena es podia fer des de l’Ajuntament. I hem vist que quan arriba el maig encara s’havia de tenir esment d’aquest tema. Ho vaig demanar al batle, perquè la gent em deia que la platja estava molt malament”. I va ser divendres, quan “ja s’acostava el moment de poder anar a la platja, que vaig veure que la cosa estava molt malament. És una llàstima no poder-loa aprofitar ara que fa bon temps”, diu Sansó, alhora que recorda que “els habitants de s’Illot estaven bastant disgustats. La gent pot entendre que hi ha dificultats, però no entén que hi hagi ferros, trossos de para-sol, grava…”. Sansó va publicar el post diumenge a vespre i “dilluns migdia em mostraren una foto amb màquines a la platja. Em consta que ja s’hi han posat”.

“El món té la sort que Maria Antònia Sansó estiuegi a s’Illot”
“S’Illot ha estat la darrera que s’ha posat en marxa perquè era la que requeria més obra. Cala Anguila i Cala Mendia ja s’havien arreglat, i en d’altres hi fèiem feina”. Així rebat Miquel Oliver les acusacions de Maria Antònia Sansó. El batle afirma irònic que “el món té la sort que maria antònia que estiuegi a s’Illot i ens en pugui informar. Ella ha estat confinada a ca seva, i nosaltres no ens hem aturat de fer feina”. El batle aclareix que “la platja de s’Illot no està malament perquè no s’hagi fet neta, sinó perquè ha patit els pitjor temporal dels darrers trenta anys”.

Oliver explica que “quan arriben elsdos mesos de confinament, l’obra estava a punt d’adjudicar-se, i a més hi ha hagut dues setmanes en què no es podia moure maquinària pesant, i ella ho sap perquè fa feina a un lloc que en tenen”.

El batle acaba recordant que “de dia 1 de maig, data d’inici de la concessió, a s’Illot hi ha un socorrista i tots els serveis dotats”.

Ara es fa una feina de porgat i se separa la pedra de les restes vegetals. El batle preveu que “en quatre o cinc dies, la feina estarà acabada, perquè tant Maria Antònia Sansó i els seus amics com la resta de s’Illoters i manacorins puguin gaudir de la platja”.

Back To Top
Search