skip to Main Content

La Copa Federació inicia la temporada de tennis taula

Club Tennis Taula Manacor

Excel·lent començament dels jugadors del Club Tennis Taula Manacor a la Superbalear després de gairebé un any sense competicions oficials, per mor de la Covid-19. La temporada 2020-21 comença a caminar, amb la Copa FTTIB, organitzada per la Federació de tenis taula de les Illes Balears, amb tots els protocols COVID-19 dictats per les autoritats sanitàries i federatives. La competició es disputa en 4 seus: poliesportiu Sant Ferran i local de Son Cladera TT de Palma, local de CTT Manacor al Padel Indoor Manacor i Poliesportiu d’Andratx. La Copa Fttib és un Torneig que es disputa en la modalitat individual i que consta de 3 categories de nivell, Nacional, Superbalear i Autonòmic.
El passat dissabte 6 de febrer començava a Sant Ferran la competició de Superbalear. El grup 2, amb 11 jugadors de diversos clubs de Mallorca, amb 3 jugadors de CTT Manacor: Joan Toni Riera, Jaume Barceló i Bernat Rosselló, els quals, van aconseguir excel·lents resultats. Joan Toni Riera va guanyar els seus 4 partits jugats, Jaume Barceló en guanyà 3 i perdé un contra el seu company de club ,Joan Toni Riera i Bernat Rosselló guanyà també 3 partits i en va perdre un contra el seu company de club, Jaume Barceló. La segona jornada del grup 2 serà el dissabte 20 de febrer a la seu d’Andratx.
D’altra banda, el diumenge 7 de febrer, al matí a la seu de Manacor, va entrar en competició el grup 1 de Superbalear, també amb 11 jugadors de diferents clubs de Mallorca i amb dos jugadors del CTT Manacor, Xisco Riera i José Luís Moragón. Xisco Riera també va guanyar les 4 trobades, i Jose Luis Moragón jugà 3 partits: en va guanyar 2 i en va perdre un. La segona jornada del grup 1 es disputarà a Manacor el diumenge 21 de Febrer al matí. A més, el dissabte 13 de Febrer, comença la competició Autonòmica, també amb dos grups, de 15 jugadors cada un. Ll’esdeveniment del grup 1 es disputa a la tarda a la seu d’Andratx, amb la participació de 4 esportistes del CTT Manacor: Joan Artigues, Cristian Guimerà, Miguel Jaume i Michael Schwaiger. A la seu de Sant Ferran de Palma, entrarà el grup 2 en competició, amb 5 jugadors de CTT Manacor: Jaume Lombardo, Miguel Ginard, Pedro Antonio Iglesias i Miguel Sorroche.

Back To Top
Search