skip to Main Content

La Fira Nocturna atrau milers de persones i omple Porto Cristo d’artesania, menjar, música i festa

La posta de sol de divendres va donar el sus a una de les nits més llargues de les Festes del Carme de Porto Cristo. La XVI Fira Nocturna de Porto Cristo es va obrir passades les vuit del vespre, quan l’expectació ja era màxima i el públic ben aviat va omplir l’espai que quedava entre les parades situades al passeig de la Sirena, la plaça de l’Aljub i el seus voltants. A les 22 hores es feia difícil caminar per entre les parades situades al llarg del Passeig de sa Sirena i els seus voltants. I és que l’oferta de la Fira Nocturna de Porto Cristo era immensa i passava el centenar d’estands: 78 parades de productes aresanals i 25 llocs que oferien menjar a preus populars.

Milers de persones arribades de tota la comarca es varen reunir davall els pins del passeig situat davant la platja per conversar i per veure d’aprop dels novetats que neixen en els tallers dels artesans de Mallorca.

La bijuteria, la roba i les cistelles de llatra varen despertar la curiositats de molts visitants, que s’interessaren per les tècniques que els artesans fan servir per elaborar els seus productes. Per part seva molts veïnats de Porto Cristo, després d’haver firat, es reuniren a l’entorn de les parades que servien menjar per recollir fons i fer possibles els projectes de clubs esportius, escoles o entitats.

L’oferta turística de Porto Cristo i el seu entorn també va ser ben present a la XVI Fira Nocturna de Porto Cristo. Un gran envelat que els visitants havien de travessar posava al descobert els tresors naturals i l’oferta d’oci que es concentra en el nucli constaner.

De fet l’oci també va ser un dels protagonistes de la vetllada de divendres passat a Porto Cristo. La música va tenir un paper essencial en el , amb l’actuació dels grups Tres i no res i Sac de puces. Però la disbauxa arribà just abans de la mitjanit amb la revetlla nocturna de la platja de Porto Cristo. Les cançons del grup La Locamotora i els discjòqueis posteriors mantingueren ben animada la nit i bona part de la matinada. 

Fira nocturna 5 Fira nocturna 4

Back To Top
Search