skip to Main Content

La Fundació Bit publica un mapa dels comerços de Mallorca que fan comerç electrònic

Per figurar-hi, només cal enviar un correu electrònic a cibersocietat@fundaciobit.org

De ben segur que molts dels nostres lectors han rebut via whatsapp o altres canals de missatgeria electrònica aquest missatge:

“Bon dia, volia demanar la vostra col·laboració en un projecte que estam posant en marxa des de la feina (FundacióBit). Estam recopilant totes les botigues, productors i serveis locals que, durant aquesta crisi, tot i tenir obert o tancat, segueixen lliurant o oferints els seus productes i serveis a domicili, de qualsevol poble de les IB. Els posam un mapa, que es publicarà segurament demà, perquè la gent si vol comprar online ho faci al comerç local sabent on té l’opció de comprar. El requisit és que estiguin constituïts com a empreses (amb CIF) i que tenguin o una web o un perfil a les xarxes socials. MOLTES GRÀCIES!”

Després de la suspensió el passat 15 de març de l’obertura al públic dels locals i establiments minoristes i de qualsevol altra activitat que segons el parer de l’autoritat competent pugui suposar un risc de contagi, el sector terciari arriba a una situació complexa, agreujada pel creixement imparable de plataformes de venda on-line com ara Amazon.

És per això que des de la Fundació Bit ens conviden, com a consumidors, a prendre amb consciència les nostres decisions de compra, pensant en els nuclis urbans que volem demà.

La Fundació Bit recorda que “en aquestes circumstàncies, molts comerços, tot i tenir les portes tancades, mantenen la seva activitat online gràcies al comerç electrònic”

La Fundació Bit recorda al petit comerç “les eines que té a la seva disposició així com el nostre directori d’empreses tecnològiques a Balears que segueixen operatives en aquests moments. Aquestes empreses vos poden assessorar i ajudar a muntar un comerç electrònic, ara més necessari que mai”. Per entrar a formar part d’aquest mapa, ara mateix, recorden també, no cal que es faci directament e-commerce, sinó que n’hi ha prou que la comunicació es faci per correu electrònic amb el client, per exemple.

Amb aquest enllaç podeu accedir al mapa: https://tinyurl.com/compraIB

 

Back To Top
Search