Skip to content

La I Trobada de Primavera de Ball en Línia serà solidària amb l’Associació de Pares de nins amb Càncer de Balears

La Federació Balear de Ball Esportiu i els quatre tècnics de ball en línia titulats que ensenyen aquesta modalitat de ball a Manacor ja ho tenen tot a punt per a la I Trobada de Primavera de Ball en Línia, que se celebrarà el proper diumenge dia 10 d’abril a partir de les 19.00h a la plaça Ramon Llull de Manacor, popularment coneguda com la plaça del Mercat.

“És la primera torbada d’aquest tipus que celebram i hem d’agrair la implicació dels professors de ball en línia de Manacor i de la Federació Balear de Ball Esportiu per haver triat Manacor per aquest esdeveniment”, explicà el regidor de Festes Mateu Juan durant la presentació de la I Trobada de Primavera de Ball en Línia. Es tracta d’una festa solidària en què els participants col·laboraran amb l’associació ASPANOB, que treballa amb els infants que pateixen càncer i les seves famílies.

Els organitzadors, però, no han deixat de banda la diversió. “És un dia de solidaritat però sobretot de festa i germanor, per això i perquè és una festa temàtica demanam als assistents que es disfressin o duguin complements inspirats en el lema flower power”, explicà Pep Soler, que juntament amb Aina Salas, Toni Jaén i Cati Riera ensenyen la modalitat de ball en Línia a Manacor i han impulsat aquest esdeveniment. “Volem deixar clar que hi ha molt bona relació entre els tècnics de Manacor i els de la comarca, ja col·laboram en diversos projectes i volem demostrar encara més unió”, afegí Aina Salas.

Més de 1.000 persones
Els organitzadors esperen unes mil persones a la I Trobada de Primavera de Ball en Línia del proper dia 10 d’abril. “Ens han confirmat que hi ha prop de deu autocars reservats des de diferents punts de l’illa per assistir a aquest esdeveniment”, explicà el professor de ball Toni Jaén. De fet, “fa un any el ball en línia s’integrà a la Federació Balear de Ball Esportiu (FBBE), una mostra més de l’interès que genera aquesta modalitat”, puntualitzà el president de la FEBBE, Manuel Reifs, mentre assegurava que el ball en línia genera cada vegada més interès.

Per part seva el president de l’Associació de Pares de nins amb Càncer de Balears (ASPANOB), Jaume Coll, agraí la col·laboració i la solidaritat d’entitats i d’esdeveniments benèfics com la trobada “perquè en el context de retallades dures que hem patit haguéssim hagut de plantejar-nos el tancament de l’associació si no fos pels actes benèfics que ens han ajudat a mantenir l’activitat”. Per això des de l’organització de la I Trobada de Primavera de Ball en Línia animaran tothom a fer aportacions i a adquirir material solidari a favor de la causa d’ASPANOB.

Back To Top
Search