skip to Main Content

La Policia Local de Manacor desallotja un botellot de vint-i-una persones al polígon agroalimentari

La Policia Local de Manacor va intervenir el dissabte vespre un botellot al polígon agroalimentari de Manacor. Els agents locals varen denunciar vint-i-una persones per fer botellot, alhora que es varen denunciar altres infraccions per part dels seus participants, com ara no fer ús de la màscara, fumar a la via pública i tirar les deixalles fora dels contenidors.
Al mateix polígon agroalimentari, la Policia Local va procedir també a la detenció d’un jove que conduïa sense el preceptiu carnet de conduir, podent posar en perill les persones que es trobaven al lloc dels fets. La Policia Local va desallotjar l’àrea fins que es va poder restablir la normalitat i, així, evitar també més infraccions.
D’altra banda, el cos policial municipal ha procedit al llarg del cap de setmana a la investigació i detenció de set persones per conduir vehicles sota els efectes de les begudes alcohòliques a la ciutat de Manacor. Dos dels detinguts no disposaven de carnet de conduir. Totes aquestes persones han estat traslladades a les dependències policials i, en el transcurs d’aquesta setmana passaran a disposició de les autoritats judicials.

Back To Top
Search