Skip to content

La setmana de la mobilitat, punt de partida cap a un Manacor més sostenible

Dilluns dia 21 comença la setmana de la mobilitat sostenible. Manacor, com altres municipis de Mallorca, s’adhereix a aquesta convocatòria i proposa diversos actes.

El primer d’ells és en motiu del Dia Mundial sense cotxes, dimarts 22. De les 16h a les 20h els carrers del centre* de Manacor romandran tancats al trànsit rodat i s’oferirà un servei de préstec gratuït de bicicletes. Els veïns de la zona podran accedir-hi en vehicle si és necessari.

L’horabaixa del divendres 25 es durà a terme una excursió familiar en bicicleta per la Via Verda. Partirà a les 17.30h i arribarà fins Sant Llorenç. Finalment dissabte 26 tendrà lloc la VIII Pedalejada Popular. Aquesta partirà a les 17.30h de l’Estació i acabarà a la plaça de sa Torre amb un fi de festa.

El regidor delegat de Medi Ambient i Mobilitat, Carles Grimalt, ha explicat que el tancament dels carrers del centre durant unes hores dia 22 és “una prova pilot que té l’objectiu de descongestionar el nucli antic de vehicles”. Grimalt ha manifestat la voluntat de l’Ajuntament d’avançar “cap a un Manacor més amable i sostenible, pensat per a la gent que hi viu”.

Back To Top
Search