skip to Main Content

La XXI Fira de Setembre omplirà les Avingudes de moda, artesania i cultura els pròxims dies 15, 16 i 17

Manacor ja ho té tot a punt per a la XXI Fira de Setembre. Enguany la producció d’agricultura ecològica i el disseny de moda que fan els joves dissenyadors mallorquins hi tendran un protagonisme especial.

El dia gran de la fira, com cada any, serà diumenge dia 16 de setembre. De les nou del matí a les vuit del vespre la I Fira de Producció Agrària i Ecològica conviurà amb les paradetes de venda de productes d’artesania, de gastronomia i de producte balear.

Un altre dels atractius de l’edició d’enguany serà la I Desfilada de dissenyadors mallorquins. “Mostrarem les col·leccions creades per nou joves dissenyadors illencs que tenen moltíssimes ganes de mostrar la seva feina aquí i per fer visible tot el talent que tenen hem creat l’etiqueta #detotcor2018 perquè tothom pugui donar a conèixer aquest esdeveniment i la seva feina mitjançant les xarxes socials”, en paraules de la dissenyadora manacorina Esperança Martínez, una de les impulsores de la desfilada i una de les nombroses persones que participaren dimarts dia 4 a la roda de premsa de presentació d’aquests tres dies de fira.

Back To Top
Search